Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Dan: "Han har ingen plan, så han är ganska värdelös"

Yahoo har fått besöka uppsättningen av den sjunde filmen och nu har de släppt lite kommentarer.
- Harry är som en romersk kejsare under hans sista dagar och alla vill slå på honom.

Yahoo! Movies UK besökte nyligen uppsättningen av Harry Potter och dödsrelikerna, och de har precis släppt en förhandsvisning av vad de fått veta. Nedan är några kommentarer från Dan och Emma på hur det har varit att spela sina respektive roller den senaste tiden:

Harry är som en romersk kejsare under hans sista dagar och alla vill slå på honom, stönade Radcliffe. "Harry är helt paranoid om vad Ron och Hermione säger om honom. Han tror att de tvivlar på hans ledarskap, men samtidigt ber han folk att göra det därför att han själv tvivlar på sin ledarskap. Han har ingen plan, så han är ganska värdelös."

Watson tillägger: "Det är utmanande på alla sätt - fysiskt och känslomässigt. De är borta från hemmet. De är isolerade, de har inte några nyheter. De vet inte vad de gör. Dumbledore har knappt lämnat dem något att gå på."

Du kan läsa mer om detta hos Yahoo! Movies.


2010-01-19 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews