Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Nöjesparken öppnas i mars?

Ända sedan i september har vi fått höra att Wizarding World of Harry Potter-nöjesparken skulle öppna under våren 2010.

Den stora frågan har dock varit: När kommer det öppna egentligen?

Vi har rapporterat om att Univerals GradBash hemsida tyder på att nöjesparken skulle öppna senast i april och nu verkar det bli ännu tidigare.

En person har lagt märke till att Universal Orlando har ändrat sina öppentider för nöjesparken. De sista sex nätterna i mars kommer parken att vara öppen fram till 22:00.

Nöjesparker brukar hålla öppet sent om de förväntar sig större folkmassor och vad skulle kunna dra en stor publik i slutet av mars?

Naturligtvis är allt detta spekulationer. Vi återkommer med mer information.


2010-01-03 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews