Premiärministerns Kontor

Premiärministerns Kontor är ett väldigt stiligt rum, som tillämpar sig en politisk användning som den av Premiärministern av Storbritannien. Det är ett stort rum, med en elegant eldstad som smyckar en vägg och en serie av långa skjutfönster längs den motsatta väggen. Framför eldstaden ligger en rätt ståtlig matta och, sommaren 1996, så var alla fönster stängda för att hålla den kyla som spred sig över landsbygden; något mycket ovanligt för årstiden.

 

Inuti rummet finns ett sortiment av möbler. Premiärministerns skrivbord och stol, där han ser över sitt pappersarbete, och framför hans skrivbord finns ett nummer av ytterligare stolar, där minst en var hård och obekväm att sitta i. Resten av rummet, säkert mycket utsmyckat med möbler, är inte anmärkningsvärt med undantaget av en målning.

 

Denna målning är ett fult porträtt av en grodlik liten man som har en lång silvrig peruk. Liten och rätt smutsig, så hänger oljemålningen i det bortersta hörnet av kontoret där den lilla mannen och den ler färgade grunden bakom honom ständigt undviks av Ministern. Ministern gillar inte denna målning och har försökt många gånger, utan resultat, att ta ner den från väggen och bort från hans kontor. Målningen vägrar lämna väggen. Detta är inte en underlig målning på grund av dens framträdande, utan på grund av dens natur. Fast Premiärministern är en mugglare och hans kontor är ett mugglar kontor, så är målningen på väggen som vägrar röra på sig, magisk.

 

Den grodlike mannen har gjort sig känd att, vid ett tillfälle, ha pratat med Premiärministern. Den lille mannen har en kylig, bestämd röst och han pratar oftast som att han läser ett nedskrivet uttalande. Det är målningens uppgift att prata med Premiärministern, på Trolldomsministerns vägnar, då han begär möten och liknande. Porträttet verkar att komma till liv när Trolldomsministern vill prata med Premiärministern, och begär då först ett möte och talar sen om när Trolldomsminister ska komma, kort innan Trolldomsministern dyker upp i eldstaden på Premiärministerns kontor.

 

Medan Premiärministern och Trolldomsministern inte hade mycket kontakt innan 1991, så framkallade flykten av Sirius Black 1993, framträdandet av Mörkrets Märke efter Quidditch Mästerskapen 1994, massutbrytningen från Azkaban, och återkomsten av Lord Voldemort besök från den tidigare Trolldomsministern Cornelius Fudge till Premiärministern. Alla dess besök tog plats i Premiärministerns kontor.

 

När Fudge blev petad från sin position och ersatt av Rufus Scrimgeour sommaren 1996, så mötte Fudge med Premiärministern för antagligen den sista gången. Han förklarade kort det skick som den Magiska Världen befann sig i och presenterade den nya Trolldomsministern. Både Fudge och Scrimgeour gick sedan tillbaka till eldstaden och åkte tillbaka till Trolldomsministret.

 


2006-09-19 av Luna
Kommentarer frn fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews