Gyllene regler

Älskar du att vara med i diverse rollspel? Då är detta forum för dig; här är både Harry Potter-rollspel tillåtet och övriga rollspel.

Gyllene regler

Inläggav Jeb tis 28 jul 2009, 11:05

Både på hemsidan och innan man blir medlem på Slottet kan man läsa ett avtal med regler. När du blivit medlem på Slottet och använder Pottersajten innebär det att du godkänt våra regler och härmed följer dem. Trots detta tänkte jag ta upp vissa enstaka detaljer, som är värda lyfta fram lite mer, återigen i ett inlägg på Slottet;

1. Du ansvarar själv för vad du lägger upp och skriver på Slottet eller Pottersajten. Det vill säga att du ensam står ansvarig för alla dina handlingar och att Pottersajten därmed friskrivit sig ansvaret.

2. Det är ej tillåtet med hets mot folkgrupp, personangrepp, pajkastning eller dylik.

3. Det är ej tillåtet att ladda upp upphovsrättsskyddat material eller att sprida Torrents-länkar eller liknande med upphovsrättsskyddat material. Detta kommer genast tas bort och vid upprepade uppladdningar kommer det ansvariga konton och personen att varnas.

4. Vi, Pottersajten, ansvarar ej för personer och dess avsikter på Slottet. Genom att delta på Slottet har du accepterat att det du skriver och lägger upp kan användas av andra personer. Om så är fallet ansvarar inte Pottersajten för på vilket sätt en tredje part använder ditt material.

Genom att ha blivit medlem och nyttjat Pottersajten har du godkänt våra användarvillkor, avtalet innan du blev medlem och dessa gyllene regler. Du har därmed godkänt våra regler och accepterat att du ensam ansvarar för dina handlingar och lovar att följa reglerna. Du har friskrivit Pottersajten allt ansvar för dina handlingar.
Grundaren av Pottersajten och administratör på Slottet.

Användarvisningsbild
Jeb
Mästare (admin)
 
Inlägg: 392
Blev medlem: sön 02 mar 2008, 15:32
Ort: Stockholm
Blogg: Se blogg (0)


Återgå till Rollspel

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron