Bland uråldriga ruiner (( Medeltid fantasy))

Älskar du att vara med i diverse rollspel? Då är detta forum för dig; här är både Harry Potter-rollspel tillåtet och övriga rollspel.

Bland uråldriga ruiner (( Medeltid fantasy))

Inläggav Thirrin sön 13 feb 2011, 16:59

Nattens mörker hade sedan för en stund tillbaka dragit in över landet Marrin. Ty inte en stjärna syntes, himlen var täckt av svarta moln och de rasande vindarna i orkanen ven genom träden och åsamkade sin omgivning stora skador. Drog med sig putsen mellan stenarna i ruinerna av en av de gamla byggnaderna. Höga träd föll, stenarna rasade och trots det att havet låg nästan en kilometer bort kunde man skönja de ilskna vågorna slå mot klipporna i vilt raseri. Dova mullrande blev allt tydligare, snart hade även åskan skogen i sitt våld. Det small!
Att våga trotsa naturen och vistas utomhus i denna storm var det inte många som gjorde, endast en man dumdristig nog att trotsa vädret denna natt. En alv vid namn Elérion Feíra hade tagit skydd i en av de mest välbevarade ruinerna och gömde sig under sköldar av magi. Sfärerna runt dem glittrade vagt i ett gyllene sken, sprakade och ett regn av gyllene gnistor föll till marken var gång den yttre sfären blev träffad.

Thirrin
Mugglare
 
Inlägg: 3
Blev medlem: ons 24 nov 2010, 13:28
Blogg: Se blogg (0)


Re: Bland uråldriga ruiner (( Medeltid fantasy))

Inläggav Thirrin lör 09 apr 2011, 16:03

Okey...
Och vad betyder detta på svenska om jag får fråga?

Thirrin
Mugglare
 
Inlägg: 3
Blev medlem: ons 24 nov 2010, 13:28
Blogg: Se blogg (0)Återgå till Rollspel

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron