På västfronten intet nytt

Älskar du att vara med i diverse rollspel? Då är detta forum för dig; här är både Harry Potter-rollspel tillåtet och övriga rollspel.

På västfronten intet nytt

Inläggav Mello ons 05 jan 2011, 13:08

Jag är en sådan sucker för rollspel och nu har jag tråkigt. Alltså, jag skapar detta roll!

Detta är ett rollspel som utspelar sig under första världskriget. Min karaktär är från England och spenderar i nuläget tid i skyttegravarna.
Feel free to join! <3 Om du skall vara kvinna behövs det lite list eftersom kvinnor inte var välkomna i armén på den tiden (men det förekom att de klädde ut sig till män och var kick ass iaf). Det går även att vara tysk, men då träffas nog inte karaktärerna förren senare ^^;

Skriv gärna lite info om din karaktär! ^__________^ (behöver inte vara så här långt, jag hade Darren redan klar från ett gammalt roll. Gillar hans karaktär *u*)

Namn: Darren Brown
Kallas: Darr (han gillar det dock inte)
Ålder: 19
Rank: Sergeant
Längd: 185cm
Kropp: Lång och muskulös, men ändå ganska så smal pga. av de små matransonerna.
Hud: Efter alla dagar och nätter ute har hans hud tagit en lätt gyllenbrun färg, likt den solbrännan som många rika i det brittiska samhället tycker är väldigt sexigt, även då finare personer som vanligt har vit hy likt elfenben.
Ansikte: Över hans ansikte vilar något mystiskt, och när han ler dras ofta många blickar mot hans håll. Dock så är de tillfällena när han faktiskt ler väldigt sällan och han går oftast med en seriös och bitter uppsyn.
Hår: Hans mörkbruna hår är egentligen lite för långt för hans smak, men han har inte orkat bry sig om att klippa det på länge. Det står ofta lite som det själv vill, då han ofta tvingas ha hjälm eller sin sergeant mössa på sig.
Ögon: Djupa gröna ögon som ser mer än vad man tror...
Piercings: Inga
Tatueringar: Nada, dock så har han ett flertal ärr på kroppen.
Smink: Sminkar sig inte
Kläder: Han klär sig i de kläder som armen erbjuder, vita linnen och blåfärgade byxor och jacka, men han har så klart sytt på sin sergeantmarkering på jackorna. Kraftiga stövlar är det han brukar ha på fötterna.
Smycken: Har sin födelsebricka i en kedja runt halsen
Födelseplats: England
Personlighet: Darren tänker alltid innan han handlar och det är väldigt få i lägret som vet varför han alltid är så seriös. Han uppfattas ofta som versig eller sur, men han gör sitt jobb på det viset, det är ändå hans plikt att hålla så många som möjligt vid liv.
Intressen: ----
Gillar: Permission, bra väder, när folk gör som han säger.
Ogillar: För mycket för att kunna skriva ner allt här, men nya rekryter är en sak som irriterar honom.
Senast redigerad av Mello ons 05 jan 2011, 13:12, redigerad totalt 1 gång.
Simply because you can breathe, doesn't mean you're alive, or that you really live.
Which came first, the music or the misery?

Användarvisningsbild
Mello
Mugglare
 
Inlägg: 43
Blev medlem: mån 19 jul 2010, 15:50
Ort: Stockholm
Blogg: Se blogg (11)


Re: På västfronten intet nytt

Inläggav Mello ons 05 jan 2011, 13:11

Darren Brown slöt ögonen och drog en djup suck av lättnad, skiftet var äntligen över. Allt han ville nu var att få ta del av den sömn han gjort sig välförtjänt av. Men hans lilla stund av lättnad varade inte länge, då han blev störd av en förbi passerande mening.
- Darr, de nya rekryterna kommer snart!
Han såg irriterat upp, var det verkligen så svårt att förstå att han INTE gillade smeknamn? Förargat såg han efter den som ropat åt honom, men han hade redan försvunnit längre bort i gången. Darren suckade argt när budskapet sjönk in. Nya soldater. Nya, oerfarna killar. Toppen, nu skulle det dröja ett bra tag innan han fick sova.
Han reste sig upp och borstade av sig så mycket smutts han kunde. Renligheten kunde faktiskt vara det som skiljde dig från grabbarna borta i Ingenmansland, även om några oturligt nog inte visste det.
En spindel kröp längs hans arm. Darren stannade upp och såg på den. De nya rekryterna skulle vara precis som den. Han höjde handen. Helt ovetande om vad som väntade dem. Med en svischande rörelse puttade han bort spindeln, så att den hamnade på marken.
Dessutom hade han inte sovit på ett bra tag. Dåligt humör? Svar positivt. Han började sedan ta sig till det ställe där han skulle ta emot dem. Och med ett knappt hörbart kras mosades spindeln under hans högra känga.
Simply because you can breathe, doesn't mean you're alive, or that you really live.
Which came first, the music or the misery?

Användarvisningsbild
Mello
Mugglare
 
Inlägg: 43
Blev medlem: mån 19 jul 2010, 15:50
Ort: Stockholm
Blogg: Se blogg (11)Återgå till Rollspel

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron