ElefantiS
Vilie
 
Inlägg: 1359
Blev medlem: sön 07 jun 2009, 17:24
Ort: Hyrule
Blogg: Se blogg (2)
Arkiv
- januari 2010
...
   lör 23 jan 2010, 23:31
Första inlägget
   lör 16 jan 2010, 17:02

RSS Feed

...

Permanent länkav ElefantiS lör 23 jan 2010, 23:31

Jag har tråkigt.
Fört kunde jag inte vara med på en viktig match idag för att min öga svullnat upp, men vi spelade lika, och får som tur är fortsätta i den cupen, vilket glädjer mig.

Sen, när jag tittat på den och kommit hem så hade jag tänkt och läsa min aldeles förstörda GoF på engelska, som har hängt med på många (blöta) saker (oftast duggiga dagar på busshållplatsen, då jag inte kunnat hålla mig från att läsa tills jag kommit in i bussen), så mamma hade slängt den eftersom sidorna börjat ramla ut! Slängt den! Min Harry Potter bok! Jag blir ledsen, då jag inte har något att läsa, men eftersom det bara var ett kapitel, eller något, kvar på boken, så läste jag ut den på svenska och vägrade prata med mamma tills hon på middagen sa att jag kunde få pengar för att köpa en ny, inte förstörd, GoF i bokhandeln imorgon, och jag blev överlycklig.Men det konstiga är att även ifall jag får en ny, exakt lika dan bok imorgo, känner jag ändå ett hål i hjärtat. Just den boken tog jag med mig på för...

[ Fortsätt ]

2 kommentarer Läst 1897 gånger

Första inlägget

Permanent länkav ElefantiS lör 16 jan 2010, 17:02

Läste igår att en bloggfunktion skulle komma, och idag skriver jag här, instängd i vårat lilla datarum på ett tagentbord som bokstäverna håller på att flarna bort på. Kul med en blogg, då jag ofta inte orkar skriva i vanligt fall, men nu på en hemsida, då folk (antagligen) kommer att läsa den blir det i alla fall lite roligare att skriva.

Om mig då, jag är en trettonårig tjej som snart fyller fjorton, gillar att spela fotboll och spelar vänster-mitt i ett breddlag i divition 2, tränar 3-4 gånger i veckan och skriver mycket. Men mina historier brukar inte få något slut.
Jag gillar inte kött, men är inte vegetarian, då jag äter fisk och fågel, och avstår då från köttet bara för att jag inte gillar det.
Har tandställning för tillfället, men enligt min tandläkare åker den bort snart, antagligen innan sommarens börja, och jag får ett fint leende med raka tänder, vilket jag inte hade innan.
Jag har en randomstil när det gäller kläder, min mamma och mina kompisar klaga...

[ Fortsätt ]

0 kommentarer Läst 1328 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Inga registrerade användare

cron