IdaS
Här berättar jag om saker jag finner under min eviga skattjakt på internet och, ibland, i verkligheten.
Ida Sewer
Trolldomsminister
 
Inlägg: 6365
Blev medlem: sön 06 apr 2008, 12:23
Ort: Aracloptia
Blogg: Se blogg (33)
Arkiv
- juli 2012
2012
   mån 30 jul 2012, 23:29
Rest in peace
   mån 25 jul 2011, 13:30

+ maj 2011
+ april 2011
+ mars 2011
+ februari 2011
+ januari 2011
+ december 2010
+ november 2010
+ oktober 2010
+ september 2010
+ augusti 2010
+ juli 2010
+ juni 2010
+ april 2010
+ februari 2010
+ januari 2010
RSS Feed
Nästa

2012

Permanent länkav Ida Sewer mån 30 jul 2012, 23:29

Hej.






Oj. Vad länge sen det var jag var inloggad här. Vad länge sen det var jag bloggade här. Men det var som att Pottersajten dog... och medlemmarna försvann. Vi vet det, alla vet det.
Jag gillar solneas förslag om att vi ska försöka återuppliva forumet, men som det var innan kommer det nog aldrig att bli igen
Det där oskyldiga, okomplicerade sättet på vilket vi lärde känna varandra. Sättet vi blev vänner på - oavsett ålder och hemstad, oavsett bakgrund och intressen.
Vi blev vänner, right? Vi var bäst, vi hade roligast, vi förstod varandra och sporrade varandra och tävlade och blev lite av en familj, nästan, där alla var välkomna.

Haha. Vi var unga.

Man växer en del på ett par år, särskilt i vår ålder, i tonåren. Så jag tror att ni håller med mig, de flesta av er, när jag säger att vi var SMÅ då, för två-tre år sen :)
I alla fall på sätt och vis... haha.

Så vad hände med er? Berätta...

[ Fortsätt ]

3 kommentarer Läst 3533 gånger

Rest in peace

Permanent länkav Ida Sewer mån 25 jul 2011, 13:30

Hejhej :)

Det har hänt en del det sista, och jag har inte skrivit i den här bloggen på länge. Med hänt en del, så menar jag i verkligheten.
Terrordåden i Norge. Jag bor tre timmar ifrån Oslo. Det är helt sinnessjukt att en enda människa kan mörda så många människor, jag menar- en gärningsman och 93 offer? W.T.F.
Jag blir allvarligt rädd om han inte hade någon medhjälpare. Inte för just honom, nödvändigtvis, han kommer ju få livstids fängelse och aldrig mer röra någon. Nej, utanför ensamma terrorister i allmänhet. På samhällskunskapen i våras fick vi frågan om vi var rädda för terrorism, och jag svarade nej. Terrorism var något som hände i länder som direkt deltog i krig eller låg på andra kontinenter. Inte här. Inte i Norden.
Jag bor i och för sig i ett litet obefintligt samhälle, ingen terrorist skulle rimligtvis rikta någon attack hitåt, men hade jag bott i en storstad hade jag blivit rädd.
Det s...

[ Fortsätt ]

1 kommentar Läst 2615 gånger

Eilonwys bärfis och andra historier

Permanent länkav Ida Sewer sön 29 maj 2011, 19:43

Hejhej

Minns ni sommaren 2010? Det gör jag. Och jag älskar att jag kan associera en av de roligaste gruppchatterna jag någonsin haft med just sommaren 2010... och med Pottersajten.

Det var de som lagt ut sina msn-er i MSN-tråden i Öppet forum och som addat varandra som av en händelse råkade vara online samtidigt samma kväll. Det var jag, Eilonwy, LuckeMasse, ElefantiS, nettan och Love_HarryPotter och vi satt en kväll och chattade från runt midnatt ända fram tills solen går upp... jag skojar inte! Klockan var drygt fyra när de sista loggade ut, och den natten snackades det om allt från Toy Story 3 till Harry Potter-pickup lines.
Jag sparade den konversationen och igår råkade jag snubbla över den i min dator, läste igenom den och kände att jag bara måste dela med mig av delar av den till er:
_______________________________________________________________________________
nettan säger:
vad tycker ni om Zac i pirates of the caribbean 4 då?

Ida Sewer säger:
NEJ

Eilonwy säger:
USHC

Ida Sewer...

[ Fortsätt ]

8 kommentarer Läst 4567 gånger

!!Glad påsk :)

Permanent länkav Ida Sewer tor 21 apr 2011, 11:34

Hej bloggen... och eventuella läsare :)

Tidigare har jag åtminstone gjort två inlägg/månaden, nu blir det inte ens det :/ Och inte mycket till skrivande blir det heller, varken i forumet eller på Falsk Romans (som DEFINITIVT behöver skrivas på).
Japp, det är här jag skriver när jag måste skälla lite på mig själv XD Men snart är det påsklov! Och imorgon åker jag till Stockholm! (Snacka om att det kommer bli en lång långfredag, bilresa större delen av dagen O.o)
Det kommer att bli kul, jag känner VERKLIGEN hur jag behöver lite miljöombyte. Om det så bara ska vara att turista lite i min favoritstad.
Dessutom hoppas jag på att få träffa Eilonwy och ElefantiS :>

Så här kommer mitt löfte:
Nästa kapitel på FR, samt nästa kapitel på EFSD, kommer under påsklovet. Så att ni vet att jag inte har glömt bort dem.
Är någon intresserad så har jag även en lite kul men mest sorglig fast även rolig oneshot som ...

[ Fortsätt ]

0 kommentarer Läst 2319 gånger

Sveriges bidrag till ESC 2011

Permanent länkav Ida Sewer fre 25 mar 2011, 12:50

Hello =)

Ett inlägg om Eurovision Song Contest 2011? Jamenvisst.
Jag ska kanske säga så här på förhand att jag inte är någon expert på ämnet. Jag har inte så stor koll på alla länders bidrag, inte heller har jag någon förhandsfavorit eller någon jag tror kommer vinna.
Det jag har funderat över är egentligen bara Sveriges bidrag- Popular med Eric Saade.
Det ska bli mycket spännande att se hur det går för honom, jag hoppas att han klarar sig bra även fast jag tyvärr tvivlar på det.
Vad talar till hans fördelar? Han ser bra ut. Han kan dansa lika bra som bakgrundsdansarna. Han har en snygg show, en medryckande låt och dessutom så krossar han glas 8-)
Själva låten är... vad ska man säga... man lär sig refrängen fort och sen minns man den, även om texten nog är för kaxig för Europas smak.
Det talar nog till hans nackdel, liksom hans röst som inte är den vassaste kniven i lådan e...

[ Fortsätt ]

1 kommentar Läst 3040 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Google [Bot]

cron