USER_AVATAR
Eilonwy
Trolldomsminister
 
Inlägg: 6469
Blev medlem: sön 15 feb 2009, 15:12
Blogg: Se blogg (19)
Arkiv
- augusti 2012
Hejsan!
   tis 21 aug 2012, 12:53

+ november 2011
+ oktober 2011
+ augusti 2011
+ mars 2011
+ februari 2011
+ januari 2011
+ december 2010
+ november 2010
+ oktober 2010
Vänner
RSS Feed
Nästa

Hejsan!

Permanent länkav Eilonwy tis 21 aug 2012, 12:53

Eftersom Ida gjorde ett "Hejsan vi var och är och kommer vara bäst och detta är jag idag"-inlägg på sin blogg tänkte jag göra ett likadant, för jag är fantasilös :roll:

Så. Vem är jag? Jag heter Ellinor, är sjutton år (vilket förmodligen är ganska nice med tanke på att jag var tretton när jag blev medlem på PS), och har - liksom Ida S - en tumblr vid namn aracloptia.tumblr.com.

Det stämmer. Aracloptia hänger kvar.

För ett år sedan presenterade Ida S mig för teveserien Glee, vilket i princip väckte liv i mitt gamla musikalälskande jag från mellanstadiet, och därmed återupptäckte jag en hel del musikaler. I ett halvår fangirlade jag Wicked, och det senaste halvåret har det varit - och lär fortsätta vara - Les Misérables. Because all revolutionaries are hot, singing bishies. (Ironiskt nog läste Sev Fletcher boken precis när jag upptäckte musikalen, så hon får lida för mycket...

[ Fortsätt ]

0 kommentarer Läst 5371 gånger

I'll see you in the morning time

Permanent länkav Eilonwy mån 21 nov 2011, 21:32

Jag sade ju att årets nano inte skulle gå på långa vägar lika bra som förra årets!! Dock vet jag exakt varför, så förhoppningsvis går det som en dans på taggfria rosor igen nästa år C:
(För er som bara råkade halka in på bloggen av en olyckshändelse och fortfarande läst såhär långt kan jag förklara lite kortfattat vad nano(wrimo) är: en utmaning där man ska skriva en roman på 50 000 ord under november.)

Detta år skriver jag en barnbok - den största kontrast man kunde få till Mad Girl, som jag skrev förra året ... jag nämner ingenting, men den inkluderade mordhot, människoexperiment/koncentrationsläger, allmän tortyr av huvudkaraktärer samt ett olyckligt slut. Den var väldigt enkel att skriva! :D (jag hade trots allt en någorlunda simpel handling ...)

Så fort jag skrivit färdig Mad Girl, kom jag strax på handlingen till Vart Vinden än Far, som jag sparat på (och utvecklat) i nästa...

[ Fortsätt ]

0 kommentarer Läst 2012 gånger

Snart gäller det ...

Permanent länkav Eilonwy sön 16 okt 2011, 13:30

Idag är det 15 dagar kvar. Till vad? Det kan du ju fråga dig. Jag kan ge dig ett par ledtrådar, följt av facit längre ner i inlägget.

Ett par ledtrådar i boktjuven-stil
1. 30 dagars galenskap.
2. Stress, ljud av knappar på tangentbordet, varm choklad vid ett tolvslag.
3. För min del: schack, vind och sagor.

Kort och gott: snart är det dags för NANOWRIMO. The one and only nano! The National Novel Writing Month! Ämnet jag kommer ångra att jag använda som "what's wonderful" i mitt engelska-tal! FEMTON DAGAR KVAR!!! Och jag kommer - liksom jag borde ha gjort förra året - att dö. Du förstår, kära bloggläsare, att min nya skola placerar allt i november. Inte bara prov, utan även lucia-rep. GLOBEN!
Globen är något vi alla älskar, det är 50% av skälen till att jag fortsatte att gå i musikklass efter grundskolan. Lucia på globen. Visst känns det snofsigt?
Random människa: "Vi hade luciamorgon idag i gympasalen!"
Jag, döende ...

[ Fortsätt ]

1 kommentar Läst 2374 gånger

St Harry och Drake

Permanent länkav Eilonwy mån 15 aug 2011, 18:07

Harry hade alltid varit en smal pojke. Även som liten, då de andra barnen praktiskt taget sett exakt likadana ut, hade han varit nästan hälften så bred som dem. De människor som såg honom på gatan antog ständigt att hans föräldrar lät honom svälta, när han i själva verket åt lika mycket mer än de andra barnen som han var smalare än dem. Vem som helst med Harrys matvanor bortsett från Harry själv skulle bli ordentligt överviktig på nolltid, men Harry kunde lugnt äta fyra hamburgare till lunch utan att växa på mer än längden.
Harrys familj var rik. Dess medlemmar – två föräldrar och tre bröder, bland vilka Harry var yngst – gjorde knappt något i hushållet på egen hand, utan överlämnade allt arbete åt drakarna. Drakarna bestod av cirka tio stycken meterhöga, bevingade ödlor med vassa tänder och förmågan att spruta eld.
Harry kände inte till den exakta historien bakom dem, men han visste att de dykt upp från ingenstans en dag och setts som ”smarta djur”. Resultatet blev att de fick ta hand om hus...

[ Fortsätt ]

1 kommentar Läst 2236 gånger

Täppt i näsan

Permanent länkav Eilonwy fre 12 aug 2011, 14:23

Det stämmer - jag är täppt i näsan! Och det SUGER!! Så eftersom jag inte har skrivit här på en evighet, tänkte jag nu göra ett inlägg om vad som händer i mitt liv. Kort och gott: ingenting.
Eller jo, saker händer väl. Kompisar pratar om att träffas på dagar jag ändå inte kan träffas, och jag måste spela fiol hela dagarna för att öva in en låt så jag kan den till fiollägret nästa vecka, då jag ska ... öva på den. xD ah, mitt liv ... och sedan börjar skolan.
Men det är inte det enda: jag är stressad!

Varför är jag stressad? För att jag har upptäckt en novelltävling där novellen får vara högst 10 sid och deadline är 30 sep. Och jag måste vara med och jag måste komma på top 5 (top 5 blir publicerade i en bok - tänk att bli publicerad i en bok O.O och så får man pengar, men jag vill bli publicerad ...)!! Just because I'm weird that way. OCH JAG HAR INGENTING ATT SKRIVA OM!!
Därför efterlyses inspirationslåtar, så jag får idéer. Jag har försökt skriva om svarta svanar (som visade sig finnas i verk...

[ Fortsätt ]

0 kommentarer Läst 1858 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Inga registrerade användare

cron