USER_AVATAR
Eilonwy
Trolldomsminister
 
Inlägg: 6469
Blev medlem: sön 15 feb 2009, 15:12
Blogg: Se blogg (19)
Arkiv
- augusti 2012
Hejsan!
   tis 21 aug 2012, 12:53

+ november 2011
+ oktober 2011
+ augusti 2011
+ mars 2011
+ februari 2011
+ januari 2011
+ december 2010
+ november 2010
+ oktober 2010
Vänner

Hejsan!

Permanent länkav Eilonwy tis 21 aug 2012, 12:53

Eftersom Ida gjorde ett "Hejsan vi var och är och kommer vara bäst och detta är jag idag"-inlägg på sin blogg tänkte jag göra ett likadant, för jag är fantasilös :roll:

Så. Vem är jag? Jag heter Ellinor, är sjutton år (vilket förmodligen är ganska nice med tanke på att jag var tretton när jag blev medlem på PS), och har - liksom Ida S - en tumblr vid namn aracloptia.tumblr.com.

Det stämmer. Aracloptia hänger kvar.

För ett år sedan presenterade Ida S mig för teveserien Glee, vilket i princip väckte liv i mitt gamla musikalälskande jag från mellanstadiet, och därmed återupptäckte jag en hel del musikaler. I ett halvår fangirlade jag Wicked, och det senaste halvåret har det varit - och lär fortsätta vara - Les Misérables. Because all revolutionaries are hot, singing bishies. (Ironiskt nog läste Sev Fletcher boken precis när jag upptäckte musikalen, så hon får lida för mycket. Tro mig.)

Mer? Nu ska vi se, här ... jag älskar BBCs Sherlock. Och Benedict Cumberbatch. Och allt som har med det att göra, because JOHNLOCK och MORMOR och MYSTRADE och ... hela jävla fandomen är helt fantastisk. Den hänger ihop lite med Doctor Who-fandomen, som jag tillhör lite halvt. Men bara lite halvt. JAG ÄLSKAR DET MEN JAG HATAR DET, OKEJ!? Men jag älskar Sherlock. Wholock? Yes please.

Mer ... jag köpte Les Misérables på franska i början av sommaren, eftersom den inte fanns någonstans på svenska eller engelska (om man inte ville ha den förkortade versionen, vilket jag inte ville). I och med detta försöker jag desperat lära mig franska, vilket inte är det lättaste eftersom jag sög på franska till att börja med >_> Men, men. J'AVAIS REVÉ D'UNE AUTRE VIIIIE ...

Mitt skrivande hamnade på hyllan när jag började gymnasiet, för plötsligt fick jag krav på mig själv, och självklart fyllde mina historier inte upp ett enda. Och den enda egna historien jag gillade - min nano - blev misslyckad, och sedan insåg jag i början av sommaren att även den sög. Sedan fick jag lust att skriva något i stil med det jag för tillfället fangirlade - dvs någon misslyckad studentrevolution i frankrike på 1800-talet med barrikader och gay frenchmen och skit - så VAD SKULLE JAG DRA FRAM OM INTE MAD GIRL!?

Fast hittills har det inte blivit något av den heller, även om Amanda ska ha ett ENORMT tack för hennes rättningar och kommentarer! Sedan fick jag en idé till en novell att skicka in till en novelltävling, men där har jag fastnat. Oh, well. Vad bra jag är på att prata om mig själv ._.

LÅT OSS ALLA GÖRA SÅDANA HÄR INLÄGG PÅ VÅRA PS-BLOGGAR! Let them be as awesome as we are. ^^

"Even the darkest night will end and the sun will rise."
0 kommentarer Läst 5501 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Inga registrerade användare

cron