USER_AVATAR
Eilonwy
Trolldomsminister
 
Inlägg: 6469
Blev medlem: sön 15 feb 2009, 15:12
Blogg: Se blogg (19)
Arkiv
- augusti 2012
Hejsan!
   tis 21 aug 2012, 12:53

+ november 2011
+ oktober 2011
+ augusti 2011
+ mars 2011
+ februari 2011
+ januari 2011
+ december 2010
+ november 2010
+ oktober 2010
Vänner

Täppt i näsan

1 out of 52 out of 53 out of 54 out of 55 out of 5

Permanent länkav Eilonwy fre 12 aug 2011, 14:23

Det stämmer - jag är täppt i näsan! Och det SUGER!! Så eftersom jag inte har skrivit här på en evighet, tänkte jag nu göra ett inlägg om vad som händer i mitt liv. Kort och gott: ingenting.
Eller jo, saker händer väl. Kompisar pratar om att träffas på dagar jag ändå inte kan träffas, och jag måste spela fiol hela dagarna för att öva in en låt så jag kan den till fiollägret nästa vecka, då jag ska ... öva på den. xD ah, mitt liv ... och sedan börjar skolan.
Men det är inte det enda: jag är stressad!

Varför är jag stressad? För att jag har upptäckt en novelltävling där novellen får vara högst 10 sid och deadline är 30 sep. Och jag måste vara med och jag måste komma på top 5 (top 5 blir publicerade i en bok - tänk att bli publicerad i en bok O.O och så får man pengar, men jag vill bli publicerad ...)!! Just because I'm weird that way. OCH JAG HAR INGENTING ATT SKRIVA OM!!
Därför efterlyses inspirationslåtar, så jag får idéer. Jag har försökt skriva om svarta svanar (som visade sig finnas i verkligheten när jag kollade upp det o.o), titanic (som blev alltför ologisk och inte passade som novell) och näcken (som påminde alldeles för mycket om döden i boktjuven) men ingenting känns bra!!!
(Ironiskt nog sade horoskopet i en 6 år gammal witchtidning: "Du är väldigt kreativ just nu och kommer skriva något mycket fint. Pröva något du inte gjort förut!" Så det kändes bra. Men VAD - SKA - JAG - SKRIVA??)

Dessutom kom jag på idag att jag inte skrivit en enda tiosidors historia som varit bra. Det kan vara detta mitt horoskop menade med att pröva något nytt ;) men det går inte!!! Och gah, I am killing myself. (som tur är kan jag nog skriva ihop 10 sid på en vecka när jag har kommit igång, men jag är ändå stressad för tiden har börjat gå så fort. Sommarlovet är ju snart slut, och jag har inte gjort ett jävla skit!)

Oj, det var ett långt inlägg om min skrivstress. Ni kanske förstår att jag inte njutit av skrivandet som jag brukar ... annars har jag ritat hela sommarlovet. Eller kanske inte hela, men jag har (åter)upptäckt ritandet! And it is wonderful! (alla ni som watchar mig på deviantart vet väl det ... fast jag har inte lagt ut så många bilder där nu, faktiskt. Den enda senare bilden är min black-swan-bild, som inte ens blev bra på datorn).

Oh, well. Jag har fortfarande mycket att rita på min Stitch-bild jag ritar på väggen. Som sagt: I'm weird that way.

(och jag har upptäckt glee, därav min signatur. Klaine ftw!)

Varför föredrar jag den här bloggen framför min "riktiga"? o.o

Ha det gött! //Eilonwy

"Even the darkest night will end and the sun will rise."
0 kommentarer Läst 1925 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Inga registrerade användare

cron