USER_AVATAR
Eilonwy
Trolldomsminister
 
Inlägg: 6469
Blev medlem: sön 15 feb 2009, 15:12
Blogg: Se blogg (19)
Arkiv
- augusti 2012
Hejsan!
   tis 21 aug 2012, 12:53

+ november 2011
+ oktober 2011
+ augusti 2011
+ mars 2011
+ februari 2011
+ januari 2011
+ december 2010
+ november 2010
+ oktober 2010
Vänner

Denna dagen ett liv

Permanent länkav Eilonwy fre 11 feb 2011, 23:17

Här kommer ett inlägg från mig beyond the grave. Ja, jag har kul ... jag borde rätta Mad Girl. Jag VILL rätta Mad Girl - varför gör jag inte det!? Nä, bara för det får ni ett UTDRAG ur Mad Girl. >_>
(man kommer in precis när huvudpersonen, Sura, ramlat i skogen och fått ett sår i armen som löper en risk att bli infekterat :ugeek: och det är första gången han får kontakt med "skogsflickan" ... Edinie C:)


Självsäkert, som om hon gjort det många gånger, granskade hon hans skada med rynkade ögonbryn. Sura gjorde inget motstånd, hon kunde förmodligen skogens örter, läkande som giftiga, tusen gånger bättre än han själv. Så när hon reste sig upp och återvände upp i ett av träden satt han duktigt kvar och väntade på henne; något tveksam, visserligen, men för feg för att resa sig. Tänk om hon visste exakt vad hon gjorde och han kunde dö om han inte lät henne sköta honom? Han var osäker, men satt kvar tills hon återvände mer ett enormt blad hon måste ha plockat i något av träden samt två långa vasstrån han inte kunde lista ut varifrån hon fått dem. Hon tvättade bladet i bäcken försiktigt innan hon lade bladet på hans sår och band fast det med vasstråna.
”Jag tror inte jag kunnat göra det där med bara min ena arm”, mumlade Sura sanningsenligt, ”Tack.”
Han såg uppriktigt på henne och log. ”Tack”, upprepade hon tyst, som om hon smakade på ordet. Han nickade. ”Tack”, sade hon igen, ”Set ain urd?”
Han höjde ögonbrynen och såg oförstående på henne. Hon upprepade, tills hon insåg att han inte förstod. Så skrattade hon, och Sura kunde inte låta bli att fråga:
”Vad heter du?”
Hon slutade skratta och gav honom samma blick han gett henne några sekunder tidigare. Han visade genom att peka på sig själv med handen. ”Jag heter Sura. Sura”, upprepade han. Därefter visade han med handen åt henne. Hon höjde sin hand och pekade på sig själv. ”Jag heter Sura?” Upprepade hon, för att sedan lägga till: ”Edinie.”
”Du heter Edinie?” Bekräftade Sura.
”Edinie”, bekräftade hon. Sedan förstod hon med ens vad han gjorde, och lade till: ”Jag heter Edinie.”
”Edinie”, upprepade Sura.
”Sura”, hon flinade. Sura reste sig upp och gav henne sin hand för att hjälpa henne upp, men hon fattade den inte utan reste sig på egen hand. Och just som han trodde att hon skulle hålla honom sällskap och gå med honom, gick hon mot träden och klättrade upp igen. Och så var Sura ensam, liksom han varit några minuter tidigare. Skillnaden var att han nu hade en anledning att intala sig själv att han hade en arm mindre att oroa sig för.

Ja, jag borde rätta den här. Alltid kul med skuldkänslor, eller hur? ;D

"Even the darkest night will end and the sun will rise."
2 kommentarer Läst 1884 gånger
Kommentarer

Re: Denna dagen ett liv

Permanent länkav Ida Sewer mån 28 feb 2011, 23:25

Det kan (inte) bero på att jag kollar på AVPS, men allt jag har att säga är "Totally Awesome". Och haha, skogsflickan... vad hände med high-techbruden? ;) Hursomhelst. Jag tror inte ens jag vet vem jag gillar bäst av Sura och Edinie. HAHA! Vi har pratat någongång om vad som skulle hända om Sura+Edinie mötte Axel+Fenia va? Crossover<333 *flummig*
Stolt skribent på Eldfackla Noveller :)

All aboard the Klaine Train! Kurt Hummel ♥ Blaine Anderson
Ida Sewer
Trolldomsminister
 
Inlägg: 6365
Blev medlem: sön 06 apr 2008, 12:23
Ort: Aracloptia
Blogg: Se blogg (33)

Re: Denna dagen ett liv

Permanent länkav Eilonwy sön 06 mar 2011, 19:56

Åh, det minns jag inte xD Det skulle i vilket fall vara väldigt intressant. Låt oss säga att det är två ganska lika par, i två väldigt olika världar ._. en där drakarna har makten (yay!) och en där sverige är en diktatur i krig med koncentrationsläger lite här och där (bu!) ...
Haha, Edinie och Fenia skulle INTE komma bra överens ... Axel och Sura skulle nog det, dock. De är mindre ... grova. (inte för att edinie är särskilt grov *stirrar på fenia*)
"Even the darkest night will end and the sun will rise."
USER_AVATAR
Eilonwy
Trolldomsminister
 
Inlägg: 6469
Blev medlem: sön 15 feb 2009, 15:12
Blogg: Se blogg (19)

Vilka är online

Medlemmar online: Inga registrerade användare

cron