Ha<3Gis blogg!
Mycket nöje med vad som publicerats och publiceras av lilla mig ^^
(alltså allt ifrån urgamla matlagningsplaner till halvgamla nano-uppdateringar till randomt babbel och annat skumt)
USER_AVATAR
Ha<3Gi
Trolldomsminister
 
Inlägg: 8341
Blev medlem: sön 25 jan 2009, 19:38
Ort: Någonstans mellan The Wizarding World och Middle-Earth :D
Blogg: Se blogg (26)
Arkiv
- mars 2014
Ojojoj
   fre 21 mar 2014, 16:26

+ oktober 2013
+ januari 2012
+ november 2011
+ juli 2011
+ maj 2011
+ januari 2011
+ november 2010
+ september 2010
+ juli 2010
+ mars 2010
+ februari 2010

8259 inlägg på PS

Permanent länkav Ha<3Gi mån 01 okt 2012, 21:59

Moshi moshi, mina-san!
Hallå hallå, allihop!

Uppmanad till detta av Ida och Eilonwy så är det min tur att skriva historia.

Well...
Jag har levat i 14 år, fem månader och fjorton dagar. Mitt riktiga tilltalsnamn är hemligt, fastän några av er faktiskt fått reda på det, om ni kommer ihåg detta (men ni behöver inte berätta att ni vet det, jag minns vilka ni är)
Genom PS har jag fått en del smeknamn, såsom Hjärtgi (efter mitt användarnamn) och Nachon (efter Bli Störst!-kampanjen (Pottersajten's gerillakrig)), och jag har själv lagt till med en del egna. Hay Lin, Thenna och Dah Nacho kanske ni känner igen?

Mina mest älskade ägodelar är min fiol och min iPod.
Jag har en underbar fiollärare och spelar tillsammans med en fantastisk orkester under ledning av samme underbare lärare.
Min högsta dröm är att gå ett utbytesår i Japan, och senare flytta till Tokyo.

För fyra och ett halvt år sedan läste jag Harry Potter för första gången. I maj samma år upptäckte jag att en av mina fortfarande bästa vänner också läste Harry Potter. Vi fangirlade hårt i ungefär två år, tills intresset svalnade. Vi hade blivit för gamla för att få intagningsbrev till Hogwarts.
Trots detta kommer vi aldrig att överge den världen. Den har varit med för länge xD

För två och ett halvt år sedan började jag läsa Artemis Fowl. Första dagen i sexan, på min nya skola, hade jag med mig en av de böckerna. Först senare insåg jag att det är en av mina favoritserier.

För två år och tre månader sedan läste vi Sagan om Ringen. Vi talade om att se filmerna (extended-versionen) i mer än ett halvår, men gjorde det aldrig. Så gjorde vi det, och sedan dess har jag totalnördat Tolkien. Det gör jag fortfarande. Min idé om Tolkien-tema på biblioteket inför Bilbo slog igenom, och det är jag inte lite stolt över. Särskilt när de andra i planeringsgruppen är vuxna.

Jag har gått på Bild & Form sedan jag var så liten att jag inte ens minns när jag började. Ritar gör jag hela tiden; hemma, på raster, på lektioner, mellan aktiviteter... ja, kort sagt hela tiden.

Jag har alltid älskat att fantisera och hitta på mina egna berättelser. Redan som liten kunde jag hitta på långa historier om fiktiva figurer och länder. I skolan började jag skriva ner historierna, men det var först i fyran, i och med att jag började skriva på PS, som jag började utveckla mitt skrivande.
Numera skriver jag inte så mycket längre, men jag har skrivit regelbundet av och till de senaste två, tre åren.
Självklart ska jag vara med i NaNoWriMo. Det var mitt liv i november förra året. Det kommer bli mitt liv i november detta året med. Och nästa år. Och nästa år igen... Förhoppningsvis.

Musiken är mitt liv för övrigt. Ni kanske märkte mitt uttalande tidigare. Jag älskar att lyssna på soundtrack, framförallt Harry Potter, Lord of the Rings och Hungerspelen. Jag lyssnar mycket sällan på den musik som går på radio. Victorian industrial/violindustrial och fantasyrock (Emilie Autumn) och klassiskt är mina favoritgenrer, men ibland lyssnar jag på j-pop också. I de fallen är mina favoriter Vocaloid och Kanon Wakeshima.

Om det skulle brinna och jag kunde välja en sak att rädda skulle jag utan tvekan ta min fiol. Inget annat är så svårt att ersätta som den.

Här på PS har jag hängt i 8259 inlägg, tre år, åtta månader och sex dagar, och jag har upplevt många fina saker sedan dess att jag började :D

Jag har många framtidsplaner. Vill ni höra dem får ni kommentera och fråga på, så kanske jag är så snäll att jag delar med mig ^^

Er alldeles egen och alltid lika tillgivna
Ha<3Gi

1 oktober
2012

"To fight like a girl is to death and without mercy."
// Emilie Autumn.

“This isn’t the end of the war. It hasn’t even started yet.”
// Vox, the female elven warrior © Ha<3Gi
0 kommentarer Läst 5815 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Google [Bot]

cron