Min PS-blogg
Välkomna till min, grundaren av Pottersajten, blogg. På denna blogg kommer jag att blogga om Internet och om utvecklingen av Pottersajten. Utanför Internets fasad är jag även intresserad av juridik, samhället och ekonomi. Det kanske ramlar in ett par andra inlägg med, vem vet!
USER_AVATAR
Jeb
Mästare (admin)
 
Inlägg: 392
Blev medlem: sön 02 mar 2008, 15:32
Ort: Stockholm
Blogg: Se blogg (0)
Arkiv
- mars 2012
Eurovision Song Contest 2012!
   sön 11 mar 2012, 00:50

+ augusti 2011
+ juli 2011
+ juni 2011
+ februari 2011
+ augusti 2010
+ juli 2010
+ juni 2010
+ maj 2010
+ mars 2010
+ februari 2010
+ januari 2010

Förlåt, förlåt

Permanent länkav Jeb tor 03 jun 2010, 12:24

Jag vill be om ursäkt för att Internets bästa blogg har haft en tillfällig paus. Jag talar givetvis om min egen blogg! Jag har haft ett antal andra ärenden de senaste månaderna, såsom t ex är jag i slutspurten av termin 2 på juristprogrammet och termin 1 på civilekonomprogrammet.

Men detta inlägg ska givetvis varken handla om juridik eller ekonomi, trodde du att min blogg är så dålig eller?! Förvisso är juridik grymt kul, men jag betvivlar att ni gillar att läsa mina tankar och åsikter om den blå juristbibeln. Men ingen kan förneka att det är intressant. Imorgon har jag förresten tenta och jag lovar att dominera på den tentan. Nog om irrelevanta grejer.

Jag måste dessvärre rikta diverse kritik de senaste dygnen.

Vi kan ta och börja med Eurovision Song Contest 2010; ja... helt fel låt vann. Kom igen, Tysklands låt var ju inte ens bra...tur att de vann dock, för de lär väl vara de enda som har råd att hålla i tävlingen. Var det kanske därför de vann också? Jag finner inga vackra ord om den låten så jag låter bli att uttala mig. Men Lenas nakenvideo var faktiskt bättre än hennes låt (ja hon har en nakenvideo inspelad).

Sen är det ju dessa skrikande studenter i studenttider. Snacka om att det enda man hör från bilen när man är i stan är "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH STUDENTEN AAAAAAAAH *BOOOM* *BOOOOM* 'BOOOOOM' AAAAH STUDENTEN AAAAH"...Detta "booom" "booom" ska föreställa musiken som hörs i bakgrunden mellan allt deras ofantliga skrik. Och sen så ska de såklart bilda köer och förstöra för oss alla normala som vill försöka köra in mot Sergels torg. Helt plötsligt ser man tre tjejer fulla, avklädda och mitt på vägen och man bara undrar "vad fan händer?!". Jag tror inte att studenterna själva vet vad de firar; det handlar väl givetvis mer om att bli full och få skrika av sig, möjligtvis de sista, hormonerna innan det tråkiga börjar på riktigt (vilket det gör redan dagen efter).

Flak är väl bara kul när man själv åker det antar jag. Men ärligt talat, så här i efterhand, ser jag att hela grejen med studenten bara är rent slöseri med pengar. Studenten betyder i princip ingenting. Man har inte ens något att fira egentligen. Jag undrar till och med om de inte skulle förbjuda flak för studenter; det var i alla fall tal om det.

Nog talat om Eurovision och fulla studenter. Det som är positivt just nu är att vi är på väg mot VM-tider! Snart börjar VM och jag kommer att heja på Serbien! Första matchen är mot Ghana, därefter tar de sig an Tyskland och slutligen Australien. För övrigt har Byggmax börsintroducerat sig, så man bör börja fundera om man ska köpa några aktier i detta ganska framgångsrika företag?

Puss och kram ses på stan pojkar och flickor!!

Grundaren av Pottersajten och administratör på Slottet.
2 kommentarer Läst 6971 gånger
Kommentarer

RE: Förlåt, förlåt

Permanent länkav Anonymous tor 03 jun 2010, 16:52

du e den skönaste bloggaren!!! fuck alla fjortisbrudar med dåliga inlägg!
Anonymous
Mugglare
 
Inlägg: 22
Blev medlem: mån 17 dec 2007, 23:52

RE: Förlåt, förlåt

Permanent länkav Anonymous sön 13 jun 2010, 07:55

jävla jurist :P
Anonymous
Mugglare
 
Inlägg: 22
Blev medlem: mån 17 dec 2007, 23:52

Vilka är online

Medlemmar online: Majestic-12 [Bot]

cron