Bloggstatistik
292Antal blogginlägg
56871Antal kommentarer
RSS Feed Slumpmässiga blogginlägg
Dagen idag. av harry potter2 tis 26 jan 2010, 21:19
I dag har varit en ganska så tråkig dag men ändå en bra dag på de sättet att vi brukar sluta klockan 16. 10 idag men fick gå redan 13. 10. De är flyt redan de. Sedan så känns de bra att detta är min sista dag i livet som jag är 14 år. Om lite drygt 3 timmar så blir jag 15 år :) De känns skönt. De finns många bra grejer med åldern. Men de finns ju saker som kanske är lite mindre bra också för den delen. De som är bra är att man får köra moppe, Och nu mera också Epa traktor. Måste bara ta de där "jävla" kortet som alla säger kommer att vara så svårt, Dom gjorde om de 1 oktober 2009. Nu har de blivit svårare. Nu måste man bland annat genomgå, Teori, Syn test, OCh lite annat inom den kategorin. Man får inte ha några sjukdomar eller likande. Nu har jag inte heller de :) Sedan så är de uppkörning och lite an...

[ Fortsätt ]

0 kommentarer Läst 638 gånger
Mitt nya intresse - blommor av Jeb mån 15 aug 2011, 22:29
Jag har blivit sjukt intresserad av blommor! Det är extremt intressant att se hur en blomma utvecklas och hur den till slut blommar upp till sin maximala kapacitet..för att därefter återigen krympa ihop och ruttna. Det är en mycket intressant naturlig process att följa. Har börjat fota en del blommor för att just fånga deras intressanta processer. Detsamma är det intressant att se hur ett frö från tomater kan resultera i en stor växt och tillslut flera tomater. Mycket intressant, som jag med tiden tänker fördjupa mig i ännu mer!

4 kommentarer Läst 20349 gånger
Tristess av Ha<3Gi tis 14 sep 2010, 18:30
Vad ska man säga?
Jag har sjukt tråkigt.
Sjuk, och ingen är typ aktiv. Jo, Igloo97 och ni-vet-vem.
Funderar på att dra till HP-ff:s. Det är ju där alla är.

Edit: Det är ju där alla var.

0 kommentarer Läst 1798 gånger
Som ett djur~ av Mello mån 21 mar 2011, 19:19
En lycklig lemur~!

Vet ni vilken sång det är? :>>>
ANYHOO. Jag har en massa idéer för TÄMME, men om jag skall vara ärlig så ser det osäkert ut nu....
Det är rörigt mellan mig och några vänner... vilket tar död på skrivlusten.
Vill inget annat än att bli sams med dem, men när man behandlar någon som de just gjort får de faktiskt inse sina fel själva. Och be om ursäkt. Minst.

Kan det inte bara vara sommar så jag kan flytta ifrån detta och leka mugglare i London, på heltid? Vet inte om någon läser denna blogg, och är intresserad alltså. Men jag har börjat blogga :3 hihi sååååå mainstream är jag (yyy)

Om någon är sugen: http://ceciliaochmrpip.blogspot.com/

0 kommentarer Läst 636 gånger
The Stafett-fanfiction av Ida Sewer tis 13 jul 2010, 18:54
Hej!!

Vad har Ginny Weasley, Madame "Maxie" Maxime, Malena Ernman, Lille Draco Malfoy och Voldemorts son Trolldemort "Troll" gemensamt?
Vad tänker du på om jag säger EMD, Lasse Berghagen, skjorte-pappor, geekar, Mongromer med kors till pupiller, Paris Hilton i en rosa Amerikanare och Gud i form av en tomte på en skateboard?

Det här blir ett blogginlägg helt och hållet tillägnat Stafett-fanficen TVÅ Fanfiction-forumet, ni vet, den som blev legendarisk ;)

Här är några av mina favoritmoments. Läs och njut.

(Och har ni inte läst hela- gör det. Så får ni er ett riktigt gott skratt :mrgreen: )

...Piratebay's högkvarter.
-Vad gör ni här? undrade Ginny förbyllat.
-Jo, vi behövde ett ställe där vi kunde jobba ostört. Här lär ju ingen hitta oss.
-Men... Ginny orkade ...


[ Fortsätt ]

7 kommentarer Läst 2734 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Google [Bot]

cron