Bloggstatistik
292Antal blogginlägg
57918Antal kommentarer
RSS Feed Slumpmässiga blogginlägg
Bara okej med 2,25 av Jeb tor 21 jan 2010, 19:46
Alkohol, mina vänner...det är ett ämne som jag kan tala om väldigt länge. Jag har nämligen många kompisar som är med i en organisation som kallas för UNF. De bedriver ett ideal där man ska propagera för nykterism och enligt deras egna stadgar är det endast okej med att dricka alkoholhaltiga drycker som innehåller 2,25 % alkohol. Då kan man undra...varför är det okej med 2,25 men inte högre?

Vad finns det för anledning att hålla så pass hårt på alkohol. Vad är syftet med att vara så extrem och säga nej till en droppe alkohol. Ni ska inte misstolka mig; jag uppmuntrar INTE folk att supa sig fulla, men varför kan man inte hålla det på en normal och social nivå? Det finns ingen anledning att vara extrem åt något håll alls. Det är inte bra att supa för mycket, men det är inte heller bra att strikt säga nej till alkohol. Det skadar inte om man tar ett glas vin till maten, eller en öl till lunchen. I det långa loppet tror jag att nykteristorganisationer, som exempelvis UNF, skadar folk mer ä...

[ Fortsätt ]

9 kommentarer Läst 8555 gånger
Katt av jan lör 03 sep 2011, 17:40
Hej i dag så va vi och köpte en katt unge :)

0 kommentarer Läst 3117 gånger
FF av Suie Malfoy ons 30 mar 2011, 14:48
Har börjat att skriva på en FF går Trööööögt! :|

6 kommentarer Läst 2807 gånger
Den ständiga hetsen av Jeb ons 21 jul 2010, 09:26
Är det inte intressant att betrakta den ständiga hetsen som människor tycks ha att efterlikna andra människor? I Sverige finns en utarbetad policy att man måste ha saker som andra har. Man måste se ut som andra, för det är "mode". Tjejer tror till exempel fullt ut på de stora modebloggarna som vanliga tjejer skriver. Det som skrivs på dessa bloggar är för dem vad som gäller. Det enda problemet är att allting de skriver är ett enda stort marknadsföringsknep som naturligtvis kan förklaras utifrån företagsekonomiska skäl, vilket dock uteblir i denna framställning.

Det finns i vilket fall människor som läser dessa så kallade "expertbloggar" om mode och därefter direkt eller indirekt köper att det är "mode". Skärpning. Mode är när en person skapar mode. Modebloggarna SKRIVER om mode, medan jag själv SKAPAR mode. Jag skapar mode genom att vara mig själv. Det är verklig mode. Inte vad en person skriver på en blogg i utbyte mot vederlag (d...

[ Fortsätt ]

1 kommentar Läst 6173 gånger
En passande låt av Jeb ons 21 jul 2010, 09:43
Kom på att det finns en passande låt om just det ämne jag skrev om i föregående inlägg. Låten handlar om en man som ser att ha mycket saker i livet som något stort i livet. Enda problemet är att allting är en lögn. Översättning får ni fixa själva ;)


5 kommentarer Läst 7249 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Google [Bot]

cron