Bloggstatistik
292Antal blogginlägg
57408Antal kommentarer
RSS Feed Slumpmässiga blogginlägg
DJ Krmak beskriver Hollywood av Jeb ons 20 jan 2010, 20:57
Dj Krmak...det är en annan skön pojke, utöver mig själv. Dj Krmak heter egentligen Goran och är bosatt i Republika Srpska, den serbiska delen av Bosnien. Han har gjort många roliga låtar och en av dem heter "Hollywood" och i den gör han total narr av Hollywood. Jag vet att ni förmodligen inte kan förstå vad Dj Krmak sjunger, men kolla in hans sexiga dans. Det är ungefär så jag dansar med...men ni kommer aldrig få se mig live ;)


5 kommentarer Läst 5745 gånger
En choklad med krämig fyllning av Jeb lör 20 feb 2010, 15:29
Att vara lite äldre än den nya skaran ungdomar som finns idag innebär att man slopar de extremt söta chokladsockerkakorna och kör på 70 % mörk choklad med en krämig fyllning av mörk choklad. Jag kan inte säga att det är fel...70 % kakao i en choklad är exakt rätt mängd kakao som behövs för att det ska smaka choklad. Sitter och äter en choklad från Lindth. Skulle aldrig stoppa i mig en chokladbit från marabou nu, med tanke på hur sött det lär smaka när man har brutit vanan att det ska smaka sött.

Det sägs ju vara nyttigt för hjärtat med, likaså ett glas vin som ska vara bra för människor som befinner sig i åldern 20-60 år. Faktum är att jag bytt matvanor. Jag undviker numera kolhydrater så mycket som möjligt, äter rikligt med bönor, vitlök, fisk, ingefära, dricker mjölk och tar regelbundet kanel. Det är ett otroligt resultat för jag har inte varit förkyld eller sjuk på ett långt tag nu. Detta kombinerat med att minska stressen och pressen är en livsviktig kombination.

Det är inte svårt...

[ Fortsätt ]

0 kommentarer Läst 5124 gånger
Ingen skola!!!!! av Lovegood ons 03 feb 2010, 17:38
Hej! :) Pga att det snöa så mkt idag kunde inte bussen komma!! Vilket betydde att ja inte kom till skolan:D Haha så ja har luggi hemma idag<3 Sett på "När lammen tystnar" Gud va bra och läskig den filmen är!:o Men jag har inte bara luggit i soffan.. Jag har köpt en bok, "Krigarhjärta" hette den, nån som har läst den? Jag lånade "Så länge vi båda andas" också den ska jag läsa först tänkte ja..
Ha det så bra!!

0 kommentarer Läst 624 gånger
The Law of Ueki av Eilonwy tor 10 mar 2011, 21:57
Jag kollade just klart på en anime jag följt. Så nu ska jag skriva om den! :D namnet var, föga förvånande med tanke på titeln på blogginlägget, The Law of Ueki.

Den handlade om en pojke som hette Ueki. En tjej i hans klass, Mori, hade märkt att det var något särskilt med honom - med "särskilt" menar jag övernaturligt. Så hon förföljde honom en dag, bara för att kunna se något som bevisade det ... när hon då såg honom få träd att växa från ingenstans fick hon panik och trodde han var en alien.
Men han var ingen alien! ;D Deras lärare kom och förklarade att Ueki av honom fått kraften att förvandla skräp till träd. Den kraften skulle han använda för att slåss mot andra med olika krafter och den kandidaten vars unge-som-fått-en-kraft vann skulle bli gud ... och då Ueki var lite för korkad för att kunna ta hand om allt det där själv, så bestämde sig Mori för att hjälpa honom.
Och tja, de...

[ Fortsätt ]

0 kommentarer Läst 1250 gånger
Situation Sverige av Jeb fre 06 aug 2010, 10:31
Låt oss klargöra den huvudsakliga frågan i detta inlägg; varför finns det få individer i Sverige? Det finns få personer som är individuella, som har tro på sig själva, egen stil, egen personlighet, säkerhet i sig m.m. I Sverige vågar vi inte stå upp för vår individ. I Sverige lider vi av propagandan; vi tror att allting är bra i Sverige. Att ingenting kan bli bättre. Att vi är bäst på allt; ja vi har bäst skola i världen, bästa sjukvården och allting är bra. Krasch, boom, puff! Det stämmer inte. VI är inte bäst. Vi har inte bra sjukvård, vår skola är katastrofal och vi är oftast efter i allt.

Det är någonting som inte stämmer då patienter blir hemskickade med cancer. Något är rejält fel när man överdoserar barn. Det är rejäla problem när det faktiskt är extrema köer i sjukvården, samtidigt som du väntas betala för sjukvården (i ett land som Sverige där våra höga skatter bör medföra fri sjukvård). Och skolan - ja ska vi verkligen nämna skolan? Vad bidrar skolan till när de inte lär b...

[ Fortsätt ]

4 kommentarer Läst 5597 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Majestic-12 [Bot]

cron