Bloggstatistik
292Antal blogginlägg
56871Antal kommentarer
RSS Feed Slumpmässiga blogginlägg
Kort... av Leroy sön 31 jan 2010, 18:30
Idag så har jag itne gjort så mycket. Jag var hoss en kompis hela dagen idag men inte mkt mer. En okej helg annars^^

0 kommentarer Läst 7798 gånger
:) av Ida Sewer ons 01 sep 2010, 19:54
Tjaa!

Först och främst- idag gick Hogwartsexpressen. Så nu sitter jag alltså uppe i sovsalen i Gryffindortornet med min bärbara dator i knät efter en obeskrivligt välbehövlig festmiddag i Stora Salen, snart ska jag sova i min mjuka, breda himmelssäng med fyra hörnstolpar =)

Jaja, jag önskar att det var så. Istället sitter jag här med feber och halsont och idag blev vi nollade, mitt hår luktar fortfarande mat D: Det var vidrigt, mitt långa, älskade hår inkletat med ketchup, a-fil, youghurt, spaghetti, raklödder och diverse andra äckliga substanser. Tänk sen också att jag hade EN TIMMES bussresa hem.
Träffa i alla fall en gammal klasskompis, varje fragment jag ser av gamla 9 E får mig på bra humör :)

Ha det bäst!

3 kommentarer Läst 2530 gånger
Ett reklamfinansierat SL för allas trevnad av Jeb ons 02 feb 2011, 22:37
Lokaltrafiken i Stockholm är en fullständig kaos. I en metropol likt Stockholm är det ett måste med punktlig lokaltrafik med så lite nertid som möjligt. Så är inte fallet. Även fast SL blir pumpade med skattepengar och tar ut ockerpriser från resenärerna så lyckas de inte producera kvalité. Utöver det tjänar de pengar på reklam.

Ni förstår problemet. När det är vinter så klagar man på att det har fallit snö. När det är vår så klagar man på att det smälter snö. När det är sommar så klagar man på att det regnar eller för att rälsen är för varma. När det är höst så klagar man på att löv faller. Och SL är ju inte dumma. SL vet att det finns årstider i Sverige, likaså de ansvariga. Detta är dock ett sätt för dem att skjuta iväg det ansvar som åligger dem.

När man betalar tusentals kronor för SL så har man rätt att förvänta sig en tunnelbana som kommer i tid och som inte är proppfull. Men det kan man ju inte. Därför vore det bättre att reklamfinansiera hela SL och skippa ockerpriserna. För so...

[ Fortsätt ]

15 kommentarer Läst 8503 gånger
ny musik tack? av reggie ons 20 jan 2010, 19:05
Någon som kan vara sådär riktigt gullig och ge mig förslag på någon bra musik? RIKTIGT musik som jag vet folk här lyssnar på. Inte typ, massa fjortisdunk för vill jag ha de går jag bara över till syster min hahah. JAJA hare bra ! :)

5 kommentarer Läst 738 gånger
^^ av Professor Amesco ons 17 feb 2010, 16:45
Sitter just nu med min engelska och franskaläxa. Glosor och text. Ingen big deal :mrgreen:

Lite senare ska jag kolla på Svensson Svensson-filmen. Eh...

Jag är lite hungrig.

Undra vad det blir för mat.

Hihi :D

0 kommentarer Läst 3029 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Inga registrerade användare

cron