Bloggstatistik
292Antal blogginlägg
56872Antal kommentarer
RSS Feed Slumpmässiga blogginlägg
Äkta frukost deluxe av Jeb fre 22 jan 2010, 10:36
Nybakat bröd. Egen skivad kassler. Färska tomater. Smör. Detta mina vänner är vad jag kallar äkta frukost deluxe. Vi har en dålig uppfattning om vad en bra frukost är här i Sverige. Många tror att en bra frukost antingen ska kosta 500 kr, eller att en bra frukost får man utomlands. Inget av detta är rätt. Den bästa frukosten får du hemma hos dig själv med helst nybakad bröd. Då vet du vad du äter. För mig så finns det ingen bättre frukost än min egen.

En annan sak du bör starta med är även sötsaker eller kakor till frukosten. De allra flesta i Sverige är emot denna metod, men egentligen är den bättre. Om du äter alla sötsaker på morgonen så blir du trött på det så du inte vill äta det senare. Då har du också hela dagen på dig att förbränna det söta du ätit.

Som sagt...äkta frukost deluxe. Den som vill är välkommen till mig för extra deluxe.

0 kommentarer Läst 4388 gånger
Of Mice And Men av Eilonwy tor 28 okt 2010, 21:51
Allt började i åttan. Då läste vi ett kapitel i engelskaboken, som handlade om en klassiker (minst ett kapitel i våra engelskaböcker handlar om klassiker). Det här kapitlet beskrev, förmodligen något förenklat, den första scenen i en bok vid namn Of Mice And Men. Det handlade om två män, en som var liten och smart som var tvungen att se efter den störra, puckade mannen som hängt efter honom sedan hans tant dog.
Jag tänkte att den boken verkade intressant, eftersom jag var, och fortfarande är, i min vänskapsperiod. Problemet var bara att, vafan, jag visste ju inte vad boken hände! x) Så jag lät det vara, tills en dag i nian ... min lärare presenterade då en 100 sid lång bok vi skulle läsa. Namnet var "Of Mice And Men." Vad fan är det för bok, tänkte jag, och kollade på baksidan. Ahaaa ...
Så jag läste den. Jag var praktiskt taget beroende av den, tills jag senare insåg att ingenting hände xD Men spänningen byggdes ändå upp under bokens gång, för man visste att något skulle händ...

[ Fortsätt ]

6 kommentarer Läst 2028 gånger
Always Look On The Bright Side of Life av harry potter2 lör 23 jan 2010, 19:14
Always Look On The Bright Side of Life


Detta är en väldigt bra låt som fastnar i huvudet efter att man har hört på den ett par gånger :) Lyssnat på den ett antal gånger idag :) Nu till denna dag.

Vaknade sent idag... Gick upp och upptäckte ett sms på min telefon som hade avrit där i ett par timmar. En kompis frågade om vi kunde göra något. Jag svarade ja och han kom hit :). Först så loggade vi in på skype och snacakde med ett par st ifrån skolan. Och sedan så började vi köra CS. Efter ett tag så gick vi upp till pizzerian. Vi tog en varsin kebbab. Jag bjöd ...

[ Fortsätt ]

2 kommentarer Läst 893 gånger
Fredag;D av Lovegood fre 19 feb 2010, 21:05
Ujjj så gött me freda!;o Idag sluta ka kl2, sen kom mamma och hämta mig :D Jag har ridit en sväng;) Nu ska jag nog gå och sätta sig framför tv:n och lata mig tror ja.. Amanda har precis åkt härifrån:( Imornn hoppas jag att det blir skidor:)
Ha en bra helg;)

0 kommentarer Läst 478 gånger
Pottersajtens framtid av Eilonwy mån 17 jan 2011, 21:13
Jag kom på en sak. Tänk om PS får hypermånga medlemmar och blir större än hogwarts.nu :O Det vore väl bra, egentligen, men jag tycker det vore tråkigt för ... man känner inte igen namnen på de som skriver D:

Tänk er PS som världens största communiy, alla gamla medlemmar är borta ... och Ida är fortfarande störst. Vi i "grundgänget" är kända som legenderna och är hedrade på en särskild sida ... och så kommer någon, typ jag :ugeek: , in och säger att "VAD FAN HAR NI GJORT MED PS, ALLA NIOÅRIGA TWILIGHTLOVERS!?!?"

Så blir alla rädda och springer iväg ... via nätet :D

de flesta här vet redan att mina framtidsvisioner är de skummaste.

2 kommentarer Läst 2033 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Majestic-12 [Bot]

cron